slideshow slideshowslideshow slideshow
ajankohtaista harjoitukset jäseneksi yhteystiedot vuokraus

Albatrossiin liittyminen

Albatrossin jäsenmaksu on 45 euroa/vuosi, ja se on samansuuruinen kaikille jäsenille. Seuralla ei ole erillistä liittymismaksua. Jäsenyys katsotaan päättyneeksi, kun jäsenmaksua ei ole maksettu kahtena peräkkäisenä vuotena.

Helpoin tapa liittyä jäseneksi on ilmoittautua soutuharjoituksissa ja pyytää Yhteistiedot sivulla olevilta henkilöiltä maksuohjeet jäsenmaksua varten. Vanhoille jäsenille uudet jäsenmaksut lähetetään soutukauden alussa tekstiviestillä.


Jäsenyys

Vuosittain toistuvia tapahtumia ovat kevätkunnostustalkoot toukokuussa, Sulkavan soudut heinäkuussa ja soutukauden lopettajaiset syksyllä. Lisäksi kesällä järjestetään vierassoutuja.

Jäsenenä voit osallistua kaikkiin harjoituksiin sekä kirkkovenesoutukilpailuihin. Seura myös järjestää yhteiskuljetuksia muille paikkakunnille, kuten Sulkavan suursoutuihin. Jäsenillä on myös mahdollisuus käyttää Sunilan Sisun venekalustoa rajoituksetta ilman erillistä maksua.

Kilpailuista ja tapahtumista tiedotetaan aina erikseen, pääsääntöisesti Ajankohtaista-sivulla. Muistathan käydä aika ajoin vilkaisemassa, ettei mukava retki jää väliin!


makkaran paistoa